De vineri până sâmbătă, Aradul a fost sub cod roșu de caniculă. Sâmbătă s-a schimbat în portocaliu. Deși la vecinii unguri codul roșu începe de la 30 de grade Celsius, la noi este abia peste 40 grade. Gurile rele spun că ANM a luat această decizie la presiunuile lui Falcă, pentru că lumea interpreta codul roșu ca pe o victorie a PSD asupra PDL (actualul PNL), așa că trebuie musai să rămână cod portocaliu, adică PDL-ist.

La o adică, e acceptabil și galbenul, că tot s-a vopsit PDL în PNL. Oricum, Falcă a trecut prin toate codurile: când foștii PNL-iști au început să prindă oareșce cheag, prin victoria prietenului lui Neluțu Cristina, Ludy Orban, Falcă s-a făcut galben ca șofranul, de frică. A văzut că a ajuns în căcat, adică în cod portocaliu, așa că s-a făcut roșu de furie.

Sursele noastre comuniste ne spun că Falcă a pregătit deja un proiect legislativ pentru introducerea de către ANM a codului verde, care nu se mai instituie pe baza temperaturii de afară, ci în funcție de temperatura lui eternului viceprimar Levente Bognar!

Codul lui da Vinci