… și în ce stadiu ai adus Aradul? Cum ți-ai bătut tu joc de Arad, și îți bați joc în continuare, nu a făcut-o nimeni până acum! Ai un tupeu maxim, de oltean sadea, cu cerificatul de înmatriculare eliberat la Brad și C.I. făcută, după ce te-ai „măritat”, la Arad. O vinitură profitoare.

Poliția locală, subordonată direct primarului, angajații acestei instituții în loc să se ocupe de fișa postului amendează deopotrivă șoferi (pe alese), bicicliști și pietoni care nu trec regulamentar strada. Aceste atribute sunt, de fapt, a Poliției Rutiere, nicidecum a unor rudimentari angajați (pe pile) ai Poliției lui Falcă. Și care nu au (majoritatea dintre ei) niciun fel de pregătire în domeniu și nu numai. Pile!

Nici măcar internetul nu ar avea capacitatea de a prelua și distribui „fotochipurile” surpinse de către comuniștii noștri, instantanee imortalizate în urbea lui Jitză de la Brad. Noi, într-o mini galerie foto vă arătăm, astăzi, cum arată Bulevardul Decebal, în apropiere de Boul Roșu (sau Piața Arenei, că Falcă din Didești nu știe de Boul Roșu – crede că e vreu PSD-ist care nu a apucat să fie tovarăș cu el).

Cât despre polițiștii de la Locală, în afară de epoleți, uniforme, mașini și mult, mult tuper și aroganță își fac treaba NU! Dar, sunt plătiți boierește și mai vor și alte drepturi. Pe banii arădenilor. Fraierilor de arădeni care îl mai suportă pe Falcă, pe gașca lui de suflători în… drâmbă și pe toți acoliții, majoritatea dintre ai anafabeți angajați la instituțiile (inclusiv Poliția Locală) aflate în subordinea Primăriei și, din păcate, a Consiliului Județean. Despre președintele CJA Iustin Cionca vom vorbi cu altă ocazie

Rușine!

PolaRER

1 COMENTARIU

  1. Scrieți și despre lucrările executate în Arad de către RCS-RDS prin diverse firme.Aradul arată ca bombardat!Trotuare recent asfaltate sparte,spații verzi amenajate de către locatari distruse,infrastructură (cabluri,țevi,conducte,găurite,rupte)Piste de bicicliști săpate etc.În final cine plătește stricăciunile? RDS-RCS,Primăria Arad sau noi cetățenii din bugetul local? Este revoltător ce se întâmplă! Am muncit la zona verde a blocului unde locuiesc încă din anul 1983 și până în prezent;acum ar trebui s-o iau de la capăt!Simt că nu voi mai putea.Voi preda spațiul verde primăriei să-i poarte de grijă.Îmi pare rău pentru munca mea,pentru că numai eu și soția ne-am ocupat de întreținerea și dezvoltarea zonei verzi. Dumnezeu cu mila!

Comments are closed.