Acum vreo trei-patru ani, Florin Remeţan, un traseist politic prin excelenţă, părea că a rămas fără obiectul muncii. I s-a ivit oportunitatea de a prelua filiala arădeană a PMP, partidul lui Băsescu, ca să fim mai expliciţi. Un partid mic, care parcă n-avea forţa de a se bate cu granzii PNL şi PSD. Totuşi, PMP-ul s-a căţărat în Consiliul Judeţean. Şi de atunci a început renaşterea lui Remeţan…

Mai întâi, s-a strecurat în ATOP, o asociaţie care nu face nimic dar unde membrii acesteia sunt plătiţi gras. Acum, cu creşterile salariale, se ajunge la vreo 1700 de lei în mână. Cam cât câştigă un arădean simplu, care lucrează opt ore pe zi. Remeţan „lucrează” pentru banii ăştia vreo 20 de minute lunar. Dar lui Remeţan nu i-au ajuns banii aceştia. Mai ia şi de la Consiliul Judeţean vreo mie de lei, minim, doar pentru a ridica mâna aşa cum îi dictează PNL. Dar nici acum nu s-a săturat. A mai fost angajat – tot pe bani publici – la Apă-Canal. De unde împuşcă minim 5000 de lei lunar.

Şi uite-aşa numa’ ca să voteze cum fluieră conducerea judeţului, Remeţan pleacă lunar acasă cu vreo 8000 de lei. Aşa de bine nu i-a mers nici când a fost subprefect, dar nici când a fost pe la celelalte partide: PSM, PS, PSDR, PSD, Pro Demo (da, a existat şi un astfel de partid) şi acum la PMP. Sperăm că nu am omis vreun partid, nu de alta, dar să nu-i stricăm CV-ul acestui politruc de profesie.

P.SDe UTC nici n-am mai amintit…

Remeţan cel voinic şi merele de aur

1 COMENTARIU

Comments are closed.