A fost o seară minunată în Parcul unde hunii lui Attila se fac că dau mâna cu românii lui Avram Iancu, unde moții (de Falcă de la Didești de Oltenia ne e vorba) dau mâna cu migratorii din Câmpia Panoniei (de Andraș Ando e vorba). Într-un cuvânt, toată lumea dă mâna cu toată lumea, că doar sunt sărbătorite Zilele Aradului. Dar stați un pic că sunt și ale Pecs-ului (dacă aruncăm o privire peste programul manifestărilor).
Miercuri seara au urcat pe scena din Parcul Reconcilierii, în aplauzele publicului din primul rând, Gheorghe Falcă, Gianina Pistru, Călin Bibarț etc., ce mama dracului numa lume spălată. Dar, comuniști cârcotași cum suntem, avem o dilemă? Cine e misterioasa doamnă blondă care stă lângă Jitză Falcă? Să fie oare acea duduie distinsă pe nume Laura?

Doamna cu care Jiță de la Didești își petrece timpul mai mereu liber din ultima vreme pe terasele din Timișoara, ascunse de ochii privitorilor arădeni?
Dacă voi, dragi comuniști, care mai citiți Flacăra, știți cumva, ajutați-ne să elucidăm dilema și scrieți-ne pe facebook că tare suntem curioși.
Dar până atunci mai punem câteva poze să vedeți cum au făcut spectacol doi activiști de partid, viitoarea (se pare) divorțată Geanina Pistru și curtezanul (prietenii știu de ce) silvicultor Călin Bibarț.
Hai, mă! Suntem de-a dreptul răutăcioși!
Reconciliantul de serviciu

 

1 COMENTARIU

  1. Nu e rea gagica , si eu i-am vazut in iulius la shoping .
    Dana Gabriela Taut o cheama si o tine din scurt Falca dar si ii plateste concediile.
    E lucru mare ca i-ati prins unul langa altul ca sunt foarte atenti sa nu fie vazuti impreuna.

Comments are closed.