Că Falcă vrea s-o tireze de la Primărie e clar şi se ştie de mult! Că vrea europarlamentar, iar se ştie! Că vrea să-l lase „moştenitor” pe Bîlcea, iar se cam ştie! Şi că Ludovic Orban, preşedintele partidului pe ţară, nu-l suportă pe Falcă, iar se ştie! Şi-atunci, cum se scoate Falcă?

Prima mutare, semnalată deja în presă, este că Falcă pare dispus să facă un pas lateral, dacă nu chiar în spate, şi să renunţe la preşedinţia filialei. Dar pentru asta îi trebuie asigurări din partea conducerii centrale. Adică de la Orban, să fie clar! Adică ăla care-l urăşte! Şi pentru ca Orban să nu-l „facă”, Falcă s-a gândit la un plan de rezervă.

Europarlamentarele sunt în 2019, cu un an înainte de locale. Dacă nu îi dă Orban loc eligibil, Falcă rămâne primar şi migrează – cu majoritatea foştilor PDL-işti – la partidul naşului său, PMP. Şi, de acolo, va sabota şi va concura tot ce va mai rămâne din PNL, la Arad. Cum, şi Remeţan (foto), actualul preşedinte PMP Arad? Păi, i-a dat Falcă destul, şi la ATOP şi la Apă-Canal, başca încă vreo câteva angajări prin concurs… de împrejurări.

Aşa că ’geaba l-au văzut mulţi pe Falcă trecut pe linie moartă, că acesta reînvie ca şi Ceilalţi, din Game of Thrones!