Vă spuneam în prima parte a acestui articol că Dragnea, șeful PSD, și Daea, ministrul agriculturii nu au venit degeaba la Curtici, în vizită la Dimitrie Muscă, tata agricultorilor din vestul României și nu numai. ( CITIȚI AICI articolul anterior)

Cel care pune sămânța în pământ și produsele finite (cărnuri, mezeluri, pâine etc.) direct pe masa românilor. Despre rețeaua de magazine de specialitate a lui Muscă nu mai are sens să vorbim, știe toată lumea despre ele și despre calitatea înaltă a produselor care se vând în ele.

Revenind, nu știm dacă pe Dimitrie Muscă îl interesează atât de mult politica încât să se înhame să preia frâiele PSD-ului arădean, căzut pe o pantă și intrat într-un con de umbră de unde cu greu va mai putea ieși în timp util – cu alt șef, bineînțeles! Și nici dacă îl interesează Primăria Aradului, oraș ajuns în coada clasamentului zonei, a Transilvaniei, fiind depășit net chiar și de alte orașe din Moldova sau Muntenia.

Comuniștii noștri care s-au aflat prin preajma înalților oficiali din PSD ne-au spus că Dorel Căprar, încă președintele PSD Arad a fost cam marginalizat. Și nu atât de cei doi șefi de laq București, cât mai ales de vechi membri de partid din Arad, oameni care știu cu ce se mănâncă politica social – democrată. Și care nu confundă interesele de partid cu cele pdersonale. Nu dăm, deocamdată, nume de pesediști cu vechi state de serviciu care l-au abordat pe Dragnea, însă cei care au văzut fotografiile imortalizate la Curtici și-au putut da cu ușurință seama că în PSD Arad scandalul este pe cale să izbucnească.

Nu încheiem fără să punctăm faptul că în permanență lângă Dragnea și a lui Daea a fost senatorul de Arad Mihai Fifor, ministrul economiei. Cel căruia i se datorează, de fapt, timida creștere a PSD Arad la ultimele alegeri parlamentare. Că la cele locale organizația condusă de Căprar nu a avut niciun contracandidat pentru Falcă. NICIUNUL! Ce dovadă mai mare de noncombat trebuie? Revenind la Fifor, nu puțini ne-au spus că relațiile dintre Căprar și munistrul economiei s-au răcit. Credem că este inutil să vă mai spunem că vechii pesediști arădeni îl preferă pe Fifor, chiar dacă acesta nu este arădean. La fel cum nici Marius Lazăr nu a fost, dar a făcut minuni pentru PSD Arad atunci când a împărțit funcțiile la deconcentratele din Arad, ducând lupte grele cu pediștii Seculici (pe atunci vicepremier) și cu Falcă.

PSD cel mai bun din RSR