Așa mai discret s-a anunțat vizita mai marelui șef al PSD, Liviu Dragnea însoțit de omul cu Oaia, Petre Daea, la Combinatul Agroindustrial Curtici. În traducere liberă la Dimitrie Muscă. Stăm noi și ne întrebăm cu ce ocazie? Că doar nu îi cere Dragnea consultanță în problema cam nașpa ivită la ferma de porci a fiului său.

Ce ne șoptesc nouă comuniștii noști, să nu vă mire nimic, că în Micălaca asta mai mare numită Arad se pun la cale lucruri nebănuite. Vorba aia „nebănuite sun căile Domnului!”. Se zvonește prin cercurile social democraților că PSD-iștii pun la cale o lovitură grea, adică aruncarea în luptă pentru 2020, atunci când se alege primarul Aradului pe nimeni altul decât Dimitrie Muscă. Că asta e speranța să scăpăm de Jița Falcă de Didești. Dar suntem siguri că-l informează aghiotantul său Căprar despre tot ce mișcă de acum încolo.

Așa că se pare că cei doi tartori PSD Dragnea și Daea, cel cu oaia, au venit să trateze problema cu latifundiarul curticean, că e cam încăpățânat. Oare va accepta sau ba?

PSD cel mai bun din RSR