Da! Ați citit bine. Va avea loc o luptă între Falcă și Falcă. Să ne explicăm bârfa extrem de reală pe care ne-au comunicat-o comuniștii noștri.

Zice-se că începând de mâine, 1 septembrie, așa cum v-am mai spus în urmă cu câteva luni, toate terenurile de sport (inclusiv baza sportivă din Subcetate), toate sălile de sport, baze sportive, hoteluri sau cămine pentru sportivi, aparținând de ministerul tineretului și sportului vor trece în proprietatea și subordinea autorităților locale. Adică, la discreția primarilor de orașe, municipii sau președinților de consilii județene. Cel puțin așa ne-au confirmat comuniștii noștri de la Capitală.

Citiți și „Terenul Gloria din Subcetate: ce interese acoperă minciuna lui Gheorghe Falcă?”

Dacă despre terenurile de fotbal din Subcetate am mai scris (acolo urmând să se construiască și un magazin Lidl, parcă) azi ne oprim doar asupra sălii de sport și a hotelului Clubului Sportiv Școlar Gloria Arad, situate în imediata apropiere a Parcului Reconcilierii. Nu atât de mult este interesantă sala de judo de acolo, cât hotelul sportivilor, hotel ce are aproape 40 de camere (dacă nu ne-a lăsat memoria). Și hotel care, după ce va intra în subordinea directă a autorităților locale, adică a lui Falcă, mai mult ca sigur își va schimba, practic, destinația. În sensul că va fi folosit en-gros de către UDMR Arad, cu diversele ocazii, manifestări și manifestulețe ce se vor desfășura la Statuia maghiară din Parcul Reconcilierii. Astfel se consolidează ruta UDMR-ului: Casa Jelen – Statuia Libertății maghiarilor – Hotelul (fost sportiv) – Monumentul celor 13 generali maghiari (Subcetate).

De ce este o luptă între Falcă și Falcă? Pentru că indiferent dacă patrimoniul CSS-ului (și ale altor cluburi care, încă, mai aparțin de minister) va trece în proprietatea și administrarea Primăriei Arad, fie în cea a Consiliului Județean tot Falcă va fi tartore peste averea căzută plocon. Pentru că el conduce discreționar și Primăria, și CJArad. Nu marioneta aleasă vremelnic în fruntea instituției județene și care nu iese, la fel ca mulți alții, din cuvântul lui Falcă de la Didești.

Sala Sporturilor, Bazinul „Delfinul”, noul bazin de înot – aflat în stadiul de finalizare a lucrărilor, alte săli de sport, baze sportive etc., terenuri de sport, de tenis de câmp, iată cadoul nesperat primit de Jitză Falcă. Și de care, cum ne-a obișnuit deja, se va folosi la maxim, va stoarce tot ce poate. În interesul său propriu și al acoliților săi, bineînțeles. Despre eternul viceprimar Levy Bognar nicio voarbă! El tace și face… pentru ungurii lui.

A.Dio Sport

1 COMENTARIU

  1. Terenul de fotbal din subcetate este vinat de borfasi din subcetate de ani buni. Mizeria locala se va extinde .

Comments are closed.