În urmă cu patru ani a pornit noul proiect cu numele UTA, sub forma unei asociații non-profit care astfel, poate fi finanțată de la bugetul local. Toată suflarea utistă știe că ˝părintele˝ proiectului este Alexandru Meszar dar nimeni nu s-a gândit că poate o mai fi și vreo ˝mamă˝ care să împartă cu acesta bucuria reînființării unui club de fotbal cu numele UTA.

Și cine alta putea fi ˝mama˝ dacă nu însuși Jiță Falcă de Didilești care miercuri a spus-o sus și tare că el a inițiat acest ONG și deci își recunoaște acum copilul, când vorba aia, nu mai îi dă pensie alimentară de 300.000 de euro ca în primul an, ci 1,2 milioane euro pentru că nah, copilul s-a făcut mai rotofei, are cheltuieli babane de achitat și vrea să crească mare peste noapte, nu mai are răbdare măcar câțiva ani până se finalizează stadioanele să și aibă unde se juca.

Cu ce rezultate se vor cheltui banii, vom vedea mai spre Sfântul Nicolae, deocamdată ne ferim să facem un pronostic, ce e sigur e că banii se vor topi indiferent de performanță.

 

Atletico Textila și ICIM care dau banii la străini