Într-un material anterior va explicam mai pe larg cum a ajuns a noastră Ancuța Stoenescu inspector general adjunct la ISJ Arad. ( CITEȘTE AICI ARTICOLUL). La vremea respectivă eram convinși că postul de inspector general va fi adjudecat de Maria Pașcalău, aceasta fiind chiar felicitată telefonic de către ministrul Liviu Pop.

Dar mai jos, în acel material dădeam un termen nu prea îndepărtat până când Ancuța Stoenescu va ocupa funcția de inspector general, fie ea și într-un interimat, că doar Fifor, Dragnea și mai puțin Căprar se vor ocupa de acest lucru. Doar PSD-ul face jocurile în acest sector.

Ca să vedeți că noi nu vă mințim vrem să vă informăm că astăzi de dimineață a venit un ordin de ministru în care se precizează clar că la conducerea ISJ Arad a fost numită nimeni altcineva decât, Ancuța Stoenescu, deocamdată interimar pentru 60 de zile. Să vezi și să nu crezi! Ba să crezi că la PSD se poate orice.

Așa încet dacă nu e în stare să ia concursul pe bune, pentru inspecor general adjunct are grijă ministrul educației, acest Liviu Pop să nu-i supere pe Dragnea sau Fifor și o ridică așa încet, „step by step” să fim mai pe americănește și noi.