Nu avem pretenția că suntem site de știri (la câți de mulți ziariști comuniști suntem la Flacăra Roșie…). Cu atât mai mult de sport, că nu suntem updatați la timp, adică informați în tip real, prompt – cum s-ar zice pe limbaj de lemn comunist. Dar, totuși, ajung și la noi informații utile. Și reale, am zice. Ultima bârfă în domeniul sportului o are în centru pe UTA, Bătrâna Doamnă a fotbalului românesc, devenită în „era Falcă”  rușinea fotbalului românesc, o umbră a marii echipe de odinioară.

Zice-se că după aducerea lui Falub ca antrenor principal (cam tardiv de târziu s-a schimbat antrenorul, dar asta e) urmează și iminenta – ni se suflă în cască – schimbare a președintelui echipei. Și a celor care au cheltuit banii fără număr, fără număr, anpulea adică. Banii arădenilor, dați de la Primărie și Consiliul Județean, să fim bine înțeleși.

De la peste 1000 de kilometri depărtare, am dat o fugă până la Italia să vorbim despre niște transferuri cu comuniștii noștri din Cizmă, aflăm lucruri mari. Zice-se că cică Falcă s-a supărat pe Meszar, s-a săturat să tot bage banii într-o himeră și în buzunarul acestuia (am scris despre lovelele din transferurile făcute de Șoani, bani care au intrat în cu totul alte conturi decât cele ale echipei) și a renunțat la serviciile acestuia și a echipei sale de conducere. Nu dăm nume, că poate se supără Codru Grădinaru și eminența cenușie a departamentului de presă (dacă o echipă de pluton din liga a 2-a își permite să arunce bani pe așa ceva) Radu Românulescu (parcă așa îl cheamă pe individ).

Cert este că un important am de afaceri din Arad, fost mare fotbalist, curtat fiind de Falcă pare decis să se implice activ în viața UTA-ei. Și cum dă bani, și nu puțini, are pregătită și echipă de conducere. Altă echipă de conducere, care să asculte, să pună umărul la promovare. Nu numai să-și umple buzunarele proprii și personale.

Giorgio Mario de Milano 

P.S. Despre stadion… cu altă ocazie, că nu vrem să vă enervăm.