Nu suntem conviși 100% adică hudred procent, dar flerul nostru comunist ne spune că Cionca Marini de la Pecica, uns șef mare la Consiliul Județean Arad, nu prea mai vrea să execute ordinele mărețului faraon intitulat Jitză Falcă de la Dideștii de Oltenia, cel care l-a pus șef. Se tot bagă Cionca ăsta în seamă pe la mai toate evenimentele din municipiu și județ, normal târât de lipitoarea Andraș Ando așa că după cum arată și fotografia, mai ceva ca Tampaxul la locul destinat, vorba unui coleg mai slobod la gură .

Așa, încet, încet, luând zilnic câte un ou din cuibar se cam vede în viitorul apropiat președinte la PNL Arad. Că doar în acest partid s-a împământenit obiceiul de a mușca mâna stăpânului care te-a hrănit. Specimene, adică exemple sunt destule, de referință fiind faraonul Falcă care (așa am vurt să scriem) l-a mușcat de mână, ca un câine turbat pe socrul vicepremier Seculici, Andraș Ando care are la activ câteva mâini pe care le-a mușcat rău de tot, inclusiv pe cea a lui Jitză Falcă de Didești, Gianina Pistru care și-a mușcat propriul soț, pe Eusebiu, și exemplele ar putea continua.

Revenind, „înțeleptul” nostru președinte de Consiliul Județean își vede în continuare liniștit de găini și nu prea mai are de gând să numere ouăle nimănui.

Dar oare când cocoșul va cânta de trei ori, Iustin Arghir și același Marinel Cionca se va lepăda definitiv de satana? Adică de marele vizionar, primar, doctor în comunicare, omul care a creat, zice el, o „Societate Vie”, în speță Gheorghe Falcă.

Noi nu propovăduim nimic, deși ne-a cam ieșit până acum, iar răspunsul este previzibil și îl cam știm. Așteptăm părerile voastre, dragi cititori comuniști, mai deștepți decât ai lor, și care încă mai aveți simțul umorului deși v-a ajuns cuțitul la os, pe facebook sau pe adresa noastră de email.

Cioncabastus de la Pecica

Explicație foto: Cât e găinile-n floare, nici în Falcă nu mă doare!

1 COMENTARIU

Comments are closed.