Deși au suplimentat personalul de la „rutieră” Poliția Locală Arad (cu Berilă Daniel) se dovedește a fi depășită complet de situația care persistă de ani buni de zile în zona Micalaca, străyile Pășunii, Renașterii etc. Mastodonți de 40, 50, 60 de tone care cară minerale circulă în voie pe aceste artere de circulație fără nicio taină. Practic taie orașul venind de la balastierele din estul Aradului și mergând spre Timișoaram via Subcetate. Deși circulația prin zonele respective pentru autovehicule de asemenea tonaj este interzisă. Dar, pe cine intersează că se distrug drumurilem se crapă zidurile la casele și blocurile din zonă? Bine că avem Poliție Locală a cărei angajați sunt plătiți din banii arădenilor, deci și ai locuiorilor din zonă.

Că acești mastodonți aparțin cuiva sau mai bine zis câtrova oameni cu cojones este clar, atâta vreme cât nici în paișpe nu îi doare de reclamațiile cetățenilor din zonele afectate. La fel cum nu îi prea intersează nici pe „gardienii publici” de la Poliția Locală, care în loc să fie pe traseu sunt, poate, la cafă. Sau, mai mult, spun cei afectați, nu trebuie să fie prin zonă, să nu deranjeze afacerile celor care conduc destinele Aradului.

Instantaneul de mai sus ne-a fost trimis azi dimineață, la ora 07.36, de către un cititor și a fost surprins pe strada Pășunii din Micalaca. Mai avem căteva, cu alte tiruri bineînțeles, dar cum pe cei care sunt plătiți să intervină îi doare la „banană”… Bine că au pretenții să beneficieze de aceleași drepturi ca și angajații Poliției Române.

Al.Matin

2 COMENTARII

  1. Buna ziua,
    Stimate domnule jurnalist si stimati cititori.Daca va-ti informa mai bine , a-ti observa politia locala arad e la datorie…dar oricat ai incerca exista variante si variante de a ocolii agenti de politie locala. Exista comunicare intre tirusti prin statiile aflate in dotare plus camioane ce detin autorizatie de acces,atat prin zona A cat si zona B….deci daca sunt camioane,tiruri ,samd… nu inseamna ca se doarme pe la sedii. Un jurnalist se informeaza din mai multe surse…nu doar din poza…si ii gata stirea!
    Cu stima,
    Robert

  2. Politia Locala = Zero Barat
    Politia Locala = Gardieni publici
    Politia Locala nu ar trebui sa aiba drept sa opreasca nici un caine maidanez si sa il intrebe de sanatate in cazul in care ar vorbi caineasca.
    #tiganiepebanimulti #taraniicuepoleti #aminventatpolitistidinagricultori

    Cat despre accesul pe restrictii de tonaj, sa suplimenteze personalul calificat din MAI, sa le dea atributii si sa uite de mascaricii astia inventati de Igas peste noapte pe modeulul America, pentru a duce o forta politieneasca in subordinea primariei. #abuz #controlpolitic

Comments are closed.