Călin Bibarț, acum viceprimarul Aradului

Se cam știe prin Micălaca asta mai mare numită Arad, că idila dintre Jitză de la Didești și Călinuț Bibarț s-a cam stins de ceva vreme. Dacă stăm strâmb și judecăm drept, noi comuniștii de la Flacăra cam știm de unde se trage mârșăvia. Ca să poată să-și asigure spatele, Jitză l-a propulsat rapid pe Bibarț, cel care a lăsat un post călduț la silvicultură pentru funcția de viceprimar și cu promisiuni de urmaș al marelui vizionar de la Brad, pentru 2020 sau din 2018 (dacă Falcă va merge europarlamentar).

La vremea respectivă Bibarț era susținut de nimeni altul decât  generalul Coldea (cumătrul său de căsătorie), unul dintre cei mai grei oameni din România. Dar odată cu debarcarea, adică mutarea generalului în rândul doi, Jitză de la Didești l-a cam șuntat pe Bibarț al nostrum de la anumite afaceri, a cam uitat de el, dar și de promovarea, „moștenirea” promisă. Așa că Călinuț (nu am pus virgula intenționat, o fitză de-a noastră) al nostru cu siguranță se va întoarce la prima lui dragoste, pădurea.

Dar, așa cum se zice în folclor: „ Din pădurea tutelară, poate-un tigru o să apară”! Iar tu Jitza nost nu știu cum o să te aperi, că structurile nu o să mai protejeze în fața lejii, iar de iertat… numai Dumnezeu Iartă!

ViPușca și Coldeaua Lată

1 COMENTARIU

Comments are closed.