Într-una din nopțile trecute un autoturism Daewoo Cielo, înmatriculat în Dolj (parcă) a intrat într-o bijuterie situată pe Bulevardul Revoluției. Deci, în plin centrul Aradului. S-au făcut și încă se fac tot felul de speculații cum că ce și că cum a căutat șoferul să-și parcheze automobilul drept în vitrina bijuteriei cu pricina etc.

Noi, comuniști hâtrii cum ne considerăm, vă spunem că adevărul e cu totul altul. Ce să o mai dăm cotită și învârtită, omul a vrut să-și parcheze Cielo în parcarea subterană a municipiului pe care tot a promis-o Falcă de atâta vreme. Că nu s-a făcut parcarea subterană și că nu se va face până-i sula-n veac! (cel puțin nu cât este demolatorul Falcă de la Brad șef peste cenușiul Arad) asta e cu totul altă poveste. Vorba aia, minte cât de mult, că ceva se tot prinde de unii fraieri de arădeni.

Lăsând gluma la o parte, noi, comuniștii de la Flacăra Roșie, în locul șoferului ghinionist l-am da în judecată pe Falcă pentru inducerea în eroare greșită a turiștilor care încă mai au curajul să viziteze Aradul. Că omul, săracul, văzând magazinul cu bijuterii atât de luminat a crezut că e parcarea subterană promisă de Falcă de la Didești de Oltenia, conțăranul său. Dar, ghinion, nu a fost să fie parcare subterană. Și acum va trebui să suporte consecințele financiare.

Nu-i mașină ca și Cielo, nici român ca Marco Belo