Monumnetul vandalizat, „uşurat” de ornamentele metalice

Azi, mâine îl fură pe Falcă cu tot cu jilțul de primar din biroul său situat în Palatul Administrativ. Asta dacă nu, între timp, îl „recuperează” organele abilitate din România şi îl duc la.. spovedanie, să-şi plătească păcatele şi să răspundă pentru ele. Că, Doamne, multe mai are la activ.

Acuma serios vorbind, cum dracu să vandalizezi monumentul eroilor Revoluţiei din 1989 situat în faţa Palatului Adiministrativ, cât curaj nebun să ai? Mai ales când ştii că zona este împânzită, sau ar trebui să fie, de către poliţişti locali (boactări adică), de către poliţişti de la ordine publică (miliţieni) şi de către jindari. Şi când monumentul respectiv se află chiar sub oblocul biroului lui Falcă. Cel pe care îl doare în sulă, ca pe bou când fată vaca, atât de monumentul în cauză, de eroii martiri ai Revoluţiei, cât şi de Arad şi arădeni.

Mai multe vorbe ar fi de prisos. Cam asta înseamnă sau mai bine zis a însemnat Revoluţia de la 1989 pentru arădeni şi Arad. Că pentru Falcă… Cum nu vii tu, Ţepeş doamne…

Bodigardu

Foto 2: aradon.ro