Așa cum era de așteptat, acolo unde este lume multă hop și șleahta de partid PNL. La Ziua Taximetristului au fost prezenți pe lângă cei care au dat de băut și mâncat de la prima ediție, vorbim aici de destrămatul cuplu Geanina Pistru – Lucian Riviș Tipei, dar și Jitză Falcă de la Didești de Oltenia, aflat în plin picaj.

Toate bune și frumoase, taximetriștii s-au petrecut, au mâncat, au băut și au profitat din plin de ziua în care pot și ei să savureze o bere fără să se teamă de fiolă. Că au venit cu taxi. A venit, aşa cum spuneam, Jitză Falcă de la Didești și a început să facă tradiționala baie de mulțime, dar, neașteptat pentru el, dintre taximetriști 80% erau fani UTA. Până aici i-a fost lui Jitză! L-au luat la perpules pe al nost faraon, că de ce a demolat stadioane, de ce jucăm la Șiria, de ce-i mai ține pe Șoany Meszar și pe toate legumele putrede de la clubul fanion…etc. L-au tocat mărunt. În loc de obișnuitele brâncăleli, Jitză a cam luat-o în mufă. Așa că ce i-a mai rămas? Să se tireze rapid, așa mișelește cum deja ne-a cam obișnuit.

Dar nu a plecat până nu a dat ordin ca seturile de cauciucuri (anvelope de maşină), două la număr să fie împărțite altfel. Să nu mai câștige doi taximetriști câte un set de 4 cauciucuri, să dea la patru taximetriști câte două cauciucuri. Noi propuneam să le dea doar câte unul la opt taximetriști, că era bun la roata de rezervă.

De remarcat faptul că în ultima vreme tot mai des de la astfel de evenimente fuge ca un mișel. Oare ăsta e un prim semn, că prea puțini arădeni îl mai au la inimă? Judecați voi dragi cititori.

(şi) În cazul lui fuga îi rușinoasă, dar e sănătoasă!

Dispecerul de serviciu