[contact-form][contact-field label=”Nume” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”Email” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Sit web” type=”url” /][contact-field label=”Mesaj” type=”textarea” /][/contact-form]

După primul an de liga 2-a, toată suflarea utistă a rămas uimită când Cipri Rus a plecat de la UTA. Nu înțelegea nimeni ce s-a întâmplat, conducerea a ascuns ca de obicei mizeria sub preș și uite așa am pierdut un arădean, un fotbalist bun pentru o sumă de nimic. Practic, Cipri avea de primit bani de luni bune de la Meszar, vreo 10.000 lei în total și avea și soția însărcinată. Ca să nu îi dea banii, fotbalistul a fost lăsat liber de contract și uite că Cipri s-a descurcat, a jucat la ASA Târgu Mureș în liga 1 și acum la Pandurii în Liga a doua.

Duminică, Cipri a făcut un meci bun, și-a făcut datoria față de clubul din Gorj, a dat o pasă de gol și a marcat unul din penalty, dar, băiat de caracter, nu s-a bucurat la golul său, a ridicat doar mîinile spre cer și a mulțumit lui Dumnezeu că a putut să îl răsplătească pe autosuspendatul director de la sportul județean, Meszar, care acum se ocupă direct de clubul care stă frumos pe loc de liga a treia. Pentru că da, există Dumnezeu, și nu lasă o nedreptate neplătită.

Psssst … a marcat Cipri Rus!