Senatorul PNL Constantin Traian Igaş nu scapă niciun prilej, în ultimele zile, fără să sară la gâtul lui Falcă, şeful său direct pe linie de partid, filiala judeţeană Arad (asta chiar dacă alegerile de la judeţ, din primăvară, nu au fost încă validate). Miercuri, la o zi după alegerea deputatului Glad Varga (foto „de” dreapta) în funcţia de preşedinte a organizaţiei judeţene de tineret a PNL Arad, printr-o reţea de socializare fostul ministru de interne a României îi adresează noului preşedinte un fel de scrisoare deschisă. De fapt un îndemn pe cre îl puteţi citi în cele ce urmează.

„Tineret mândria țării, spaima avutului obștesc!, era o vorba care circula in spațiul public in perioada comunista!!!!!
Aseară tineretul liberal arădean și-a ales liderul in persoana deputatului Glad Varga, un tânăr de bun simt si perspectiva politica dacă evita capcana in care au căzut alti lideri ai organizației de tineret întinsa de comunistul sef!!!
P.S. Ca arădean, evident ca îl susțin pe Glad in competiția naționala unde se poate impune cu o singura condiție: sa se lepede de satana!”

Acuma că îl va ascuta Glad Varga (cel care în această lună mai candidează şi la funcţia de preşedinte al organizaţiei de tineret a TNL pe România) pe Igaş sau îi va ignora îndemnul rămâne de văzut. Cert este că Igaş se află în război deschis cu cel care se crede Dumnezeu în PNL Arad şi tartorele Aradului şi, de ce nu (prin marionete gen Cionca), al judeţului. Când se va sfârşi războiul din interiorul PNL Arad şi cine va ieşi câştigător rămâne de văzut. Deşi e mai mult decâr clar că zilele lui Falcă prin diverse funcţii sunt cam numărate.

Devla Pricepută