După ce și-a tras „neplătit” pe 6 luni de la slujba de la stat, de la conducerea sportului arădean, ce o mai rămas din el (fără baze sportive și finanțare din partea întâiului sportiv al Aradului, fostul purtător de ghete la Citizens, însuși Jiță Falcă himself), iată că Meszar are pe zi ce trece numai și numai ”succesuri”. Din câte se aude, actualul (încă) director al DJTS Arad şi-a mai tras încă un concediu fără plată, al doilea, pentru că ar mai avea câteva lucruri de rezolvat. Dacă legea îi perimite, de ce să nu mai tragă de timp? Că, speră el, poate va prinde Falcă puteri (până-i sula, în veac pururi!) şi îl va scoate din căcatul în care s-a băgat şi a băgat-o şi pe UTA, Bătrâna Doamnă a fotbalului românesc. Orice ar face acest individ care a pus umărul serios la distrugerea cel puţin a fotbalului din Arad, banii primiţi de la Primărie (numai anul acesta se vorbeşte de peste un milion!!!!! de euro) trebuie justificaţi. Dar, despre asta cu altă ocazie.

UTA, mândria adevăraţilor arădeni, este pe cale să primească premiul pentru „fair-play”. Şi asta pentru că nu mai bate pe nimeni. În plus este abonată şi la premiul „Păcălicii fotbalului”, că de mai bine de 6 luni nu au bătut pe nimeni acasă! Acum, Şoani ne tot aburește că vom bate la Cimișoara. Păi, la cum arătăm şi stăm în teren, ne pun ăia pe garduri și ne dau la buci de nu ne vedem.

Dar, ce treabă au acest Meszar și acest Falcă cu UTA, cu Petchovsky și cu Aradul? Doar cu baaannnniiii au ei treabă. Să primească le place, mai ales lui Şoani şi mai ales bani nerambursabili. Dar, uite că mai trebuie să dea, că prostia se plătește.

Fostul căpitan Alin Gligor, dat afară ca pe o măsea stricată de Șoani și săgețile lui, și-a câștigat dreptatea la federație. Iată ce scrie negru pe alb:

”Comisia de recurs, cu opinie majoritară, admite recursul formulat de Gligor Alin Sorin împotriva Hotărârii CNSL nr.161/24.08.2017, în contradictoriu cu AFC UTA Arad. Modifică în tot Hotărârea CNSL nr.161/24.08.2017.

Admite cererea de chemare în judecată formulată de jucătorul Gligor Alin Sorin în contradictoriu cu AFC UTA Arad.

Constată încetate raporturile contractuale dintre jucătorul Gligor Alin Sorin și AFC UTA Arad prin denunțare unuilaterală fără justă cauză de către club.

În temeiul art.18.9.2 lit.a) din RSTJF obligă AFC UTA Arad la plata către jucătorul Gligor Alin Sorin a sumei de 60.000 lei net.

Obligă AFC UTA Arad la plata către jucătorul Gligor Alin Sorin a sumei de 1.900 lei, cu titlu de taxă de procedură (fond și recurs).

Definitiva si executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS, în termen de 21 de zile de la comunicare. Pronunțată azi, 10.10.2017, în sedinta nepublică, la sediul FRF din București, str.Vasile Serbanică nr.12, sector 2.

Cu opinie separată, Respinge recursul ca nefondat”.

După cum îl știm pe Șoani, răzbunător, va face apel și la TAS și la mama TAS-ului, că nu dă bani de la el, dă din banii Primăriei, care încă îl mai ține în brațe. Sperăm că nu pentru mult timp. Dar, la ce să te mai aştepţi la Falcă?

Colin, tată, până când vă mai uitați voi, suporterii, la el în gură și îl credeți când se dă ”salvatore de la patria”? Nu vedeți că vă minte pe cum respiră?

 

Nepoții lu’ Ceala