Ani de zile, suporterii utiști au fost lăudați pentru fair-play-ul lor, acasă sau în deplasare, arădenii cântau și își încurajau echipa și nu aveau treaba cu nimic din ce era în jurul lor.

Duminică în schimb ne-am dat în petec, la meciul cu eterna rivală de la Timișoara. Plecat-au 5 autocare cu suporteri și cu cele două de ultași, 7. Tricouri negre, pregătiți de orice, ultașii din cele două autocare au fost capul coloanei, că deh, poate îi opresc gherilele poliste pe drum și îi iau la bătaie. Ce contează că era poliție și jandarmi, aveau și arădenii trupele lor speciale. Atât de speciale au fost trupele în negru, că la pauză, profitând de amatorismul stewarzilor care au părăsit coronamentul și au lăsat o poartă deschisă spre tribuna a doua, aceștia s-au năpustit spre specatorii aflați în preajmă și i-au luat la bătaie, așa aiurea. Nu au prea apucat să dea că au apărut și timișoreni mai făcuți care i-au pus pe fugă pe vitejii arădeni înainte ca puhoiul de ultrași timișoreni să ajungă în zona de conflict și cam asta a fost tot. Ba a mai fost ceva, un arădean s-a împiedicat aproape de poartă și l-au făcut un pic timișorenii cu picioarele. Jandarmii au făcut curat, au dat și cu lacrimogene un pic, au făcut cordon între tabere și au aplicat amenzi de 2300 lei la 8 suporteri și s-au întocmit 3 dosare penale, bănuim că sunt ami mulți arădeni dacă nu chiar toți.

Pe teren am luat bătaie și în tribune ne-am făcut de râs. Asta este noua UTA cu care vrem să ieșim în lumea bună, liga întîi, cupe europene pe noul stadion și alte vise erotico-fotbalistice?