„Era o vreme când Aradul conta la București, și asta datorită unui grup de oameni care, prin sprijinul alegătorilor noștri, au fost trimiși la centru sa facă performanță politică și administrativă în interes public și local !!!
Aradul “de dreapta” a dat vicepremier și miniștri în guvernele României, lucru resimțit în bine de comunitatea arădeană. Aici vreau să dau doar câteva exemple: noul sediu CJ, serviciul SMURD dotat cu un elicopter, școli și grădinițe (începute, dar putine finalizate), cele două pasaje (încă nefinalizate), autostrada cu coborâre in locurile potrivite, iar aici nu este meritul unui singur personaj, este meritul unei echipe care conta si aici si acolo !!!!
Acum și aici vreau sa vorbesc despre echipă,
mereu am spus că politica se face în echipă, cu oameni și pentru oameni !!!!
Pas cu pas echipa a fost destrămată din cauza unei minți bolnave care a vrut sa dețină decizia absolută, dar și a unor personaje din preajma lui care, cu gândul că vor primi câte ceva, așteaptă să vină si vremea când ei vor rămâne stăpâni pe moșie!!!
Cât contam astăzi la București s-a văzut în alegerile de ieri pentru Organizația de Tineret. Cât mai contăm azi pe plan local vom vedea la alegerile parțiale pentru primăria din Bocsig!!!” (C.T.I.)

P.S. Câtă dreptate are fostul ministru de interne a României rămâne la latitudinea fiecăruia dintre dumnevoastră să aprecieze, stimaţi tovarăşi şi pretini. Un lucru este cert: din partidul lui Falcă, până acum doar Igaş a fost în stare să ia taurul de coarne şi să-i arate pe faţă lui Jitză, acest „paria” al Aradului, că i-a sosit sfârşitul politic şi administrativ. Că prea şi-a bătut joc de tot, de toate şi, mai ales, de toţi. Inclusiv de tovarăşii de partid.

Cum nu vii tu, Ţepeş doamne…