De când a fost instalat la cârma orașului Lipova de către PSD, Jichici a reușit să facă dintr-un oraș pe vremuri înfloritor, unul demn de Evul Mediu. Orașul nu beneficiază nici în 2017 de gaz care să fie o sursă de căldură pentru locuitorilor din blocurile construite.
A ajuns în presa națională ca subiect de glumă, oamenii din blocuri urcând cu scripetele lemnele de foc cu care ar urma să se încălzească.
Oare marele Doruțu Căprar, cel care l-a proclamat pe Jichici primar de ce nu îi ajută pe acești sărmani? Cum? Foarte simplu! Are el antecedente cu un business de macarale, așa că ar putea să le dea o mână de ajutor. Dar cum valoarea lui se apropie de nulă, ca făina ungurească, nu cred că ar putea face ceva.
Amu dragi comuniști ai nostrii cititori când văzu Tripa că ne râde lumea a ieșit în presă cu un comunicat unde glăsuia cam așa: ” Astfel, punctăm, că o nevoie acută în județul Arad o reprezintă extinderea magistralei de gaz pe Valea Crișului și Valea Mureșului. Aici, oamenii se încălzesc cu lemne, neexistând alternativă.”
No ca să vedeți! Ce grijuliu a devenit pădurarul Tripa! Așai că, dacă ne dăm cu un pic de ceapă la ochi, chiar ne-ar da lacrimile. Până atunci bace Căprar te-am ruga să le dai ceva scripeți mai moderni la oameni și poate la alegerile din 2020 Jichici va ieși din nou primar.
Doamne se răsucesc bieții turci care au construit bazarul în morminți!

Găzarul de serviciu