Motivul e foarte simplu! Marii strategi și vizionari luați cu japca (sau miloaga) de către Falcă și minionii lui. Vorbim aici de întâi-distrugătorul maghiarul Andraș Ando și mai marele trădător-lingău Flavius Ghender. La această ciorbă nesărată îl putem adăuga și pe Ghilea, sugătorul de la Compania de Apă sau ziaristul de casă al PNL, Dan Coita, care de când a ajuns Fifor mare ministru la apărare, a cam lăsat-o mai moale. Să-i fie frică?
Dacă pe maghiarul Ando, Falcă s-a jurat că nu îl va ierta nicio dată pentru mânăriile făcute și injuriile aduse la adresa familiei sale, iată că l-a pus director de comunicare și strategii la Consiliul Județean, pentru că și această instituție merită un pic de iubire și atenție maghiară, că prea bine a mers instituția de când l-au săltat pe domnul cu trandafirii scumpi.
Logica din spatele acestei asocieri necurate, impregnate de trădare, sclavagism, interese ascunse și pupincurism nu o cunoaștem…decât că Andraș Ando cu siguranță îi are la mână cu ceva pe Falcă, Cionca & Geanina, Bîlcea. Dragi cititori, comuniști de felul vostru, cu ce îi are la mână nu vă spunem încă, așteptăm 2020 ca să fie surpriza cât mai mare. Dacă până atunci nu ne vor spune organele abilitate.
Pe asociatul lui Ando, fără de care se pare că nu poate trăi, acest Ghender știm cu toții de ce l-au coptat în această „grande famiglia”. A venit cu purcoiul de informații de la PSD, e pus pe fapte mari și își dorește, ca orice trădător care se respectă, să îi dea în gură la căprarul de serviciu, preșul PSD (aka președinte), Doruțu Căprar și prietenilor săi care l-au dat afară, pe bună dreptate, Tripa, Todor și chiar Fifor.
Ghender a aterizat în PNL cu tolba plină de lucruri compromițătoare despre personajele noastre favorite din PSD și nu îi este frică sau rușine să le folosească. Să nu uităm că într-o vreme Ghender este unul dintre aceia pe care Falcă s-a bătut cu pumnul în piept că o să îl distrugă pentru adevărurile scrise despre el, când era în tabăra adversă. Dar Falcă așa știe să îi distrugă pe ăia care îl urăsc de moarte, îi plătește bine, îi ia lângă el și sperăm ca aceștia să-l distrugă cît mai repede, din interior că le e mult mai ușor. Doamne ajută!
De Ghilea nu cred că mai e nevoie să zicem ceva, vă puteți da seama cu toții pentru ce ia mii de lei degeaba de la Compania de Apă, doar uitându-vă la emisiunile lui.
Anul 2020 se anunță un an interesant și credem noi benefic pentru PSD cu aceste personaje gen Ando sau Ghender trecuți în tabăra adversă.
E ca și când PNL ar avea o bombă, ci două în interior, programate să explodeze când le-o fi lumea mai dragă.