Mirobolantul Birou de Comunicare al PNL Arad condus cu brațul ei de fier de către Oana Blaghi (foto) a ajuns să fie unul de excomunicare, dacă stăm să ne luăm după ultimele evenimente petrecute în sânii acestuia. După atacurile venite din partea acestei Oana Blaghi la adresa Isabelei Rabotka, consilier local PNL, iată că a venit rândul ca un alt membru marcant al PNL, fostul senator şi ministru de interne a României Costel Igaș să fie ținta atacurilor aceluiași birou. Astăzi, în ședința BPJ al PNL, această Oana Blaghi și-a asumat în totalitate „mirificul” comunicat despre alegerile de la Bocsig în care îl face vinovat principal pentru eșec pe Călin Ilie Abrudan (primarul Ineului) și îl ponegrește pe Costel Igaș.

Noi însă credem că toate aceste impulsuri vin din partea vizionarului Gheorghe Falcă nu din mintiuţa Oaneo Blaghi. Pentru că, după cum bine se știe niciun purtător de voarbe din grădina lui Jitză nu a avut şi nu are curajul să facă ceva fără știrea doctorului în comunicare. Suntem ferm convinși, dragi tovarăşi comuniști, că așa rezolvă Jitză Falcă de la Didești „excomunicarea” din partid a celor care au încercat să îi încalce ordinele sau să facă front comun cu aşa zişii trădători. Sau, poate, pe această Oana Blaghi o plătește Dorel Căprar de la PSD. Mai ști!

După îndepărtarea de partid a lui Eusebiu Pistru, Ioan Cristina, Călin Abrudan sau Costel Igaș, astăzi am aflat că a venit rândul Simonei Stan să fie mazilită din funcția de președinte al OFL Arad. Să fie tot mâna lui Oana Blaghi, încă purtătoarea de vorbe a PNL? Vom afla cu siguranță. Nu că ne-ar interesa prea tare dar ceea ce se întâmplă acum îân PNL Arad este de toată… jena. De cascadorii râsului, chiar.

Până atunci așteptăm cu nerăbdare să vedem cine va fi următoarea victimă a lui Jitză Falcă de la Didești, pe cine va mai excomunica. Sau, poate, cu ajutorul lui Dumnezeu vom scăpa de el, pentru ca Sărbătorile Crăciunului să le putem petrecem într-un oraş liniştit. Că se așteaptă cu nerăbdare acel clinchet de cătușe.

Vorbitorul LIBER