Gheorghe Falcă, acest oltean pripăşit în Arad, făcut „dottore” în comunicare la fel ca şi alţi politicieni de teapa lui, continuă să ne (şi să vă) uimească. Şi să ne amuze, desigur, în acelaşi timp!

Ultimul exemplu e cel de ieri, când Falcă a comentat în felul lui rezultatele alegerilor parţiale desfăşurate în mai multe localităţi din ţară, între care şi la Bocsig, unde „marele licurici” (vorba lui Igaş) a pierdut fără drept de apel în faţa PSD. Neconvenindu-i rezultatul de la Bocsig, Falcă i-a minimalizat importanţa. L-a ridicat în slăvi însă pe cel de la Deva (judeţul Hunedoara), unde a câştigat un liberal, fost pe la ALDE şi fost student exmatriculat de la fabrica de diplome a lui Ardelean (UVVG) pentru că şi-a trimis şoferul la examen (după modelul Cionca).

Dar, pentru a vedea cât de confuz e „dottore” Falcă, să-l cităm cu o declaraţie: „Aradul a fost și rămâne un reper al rezistenței anti-PSD, vom da din nou trendul național”. Cum adică, „dottore”, că nu înţelegem?! Păi dacă Aradul va da trendul naţional, înseamnă că PSD va câştiga şi următoarele alegeri, nu? Că doar a câştigat în Arad, la Bocsig.

Sau, Deva a fost cumva înglobată în judeţul Arad şi noi nu ştim?

Alesul Domnului   

1 COMENTARIU

Comments are closed.