Printr-un periplu prin țară am ajuns să poposim în frumosul oraș Sibiu, la tovarăşii noştri comunişti de pe acolo. Orașul care nu demult a fost Capitală Culturală Europeană. Ca orice șofer onest am parcat mașina pe un loc de parcare cu plată, am introdus doi lei în aparatul de taxat și am avut surpriza de a primi un tichet a cărui valabilitate expira în cea de-a doua zi, la ora la care am scos tichetul.

În orașul gri a lui Jitză Falcă de Didești, adică în Arad cu aceiași bani, adică cu doi lei, primești un tichet valabil o oră. Da, bine ați citit, O ORĂ!!!! (vezi foto de mai sus)

Până unde poate duce nesimțirea acestui venetic de la Brad pripăşit spre înavuţire în Arad. Până când acest personaj hulit de mai toți concetățenii urbei noastre mai jupoaie pielea de pe noi? Un oraș cu un regres nemaiîntâlnit până acum şi care se vrea a fi unul european, în realitate a ajuns ca și ultimele orașe miniere sau cele muncitorești de pe vremea odiosului tovarăş Ceaușescu.

Asta a reușit acest impostor pe nume Gheorghe Falcă să facă din acest oraș cândva mândria vestului.

Rușine să-ți fie, Jitză Falcă!

R. CONS

3 COMENTARII

  1. Cârcotașilor, până una alta este primarul ales, da ați înțeles bine ALES, de arădeni. Cui nu-i place, liber să vă mutați de ex. în județul Teleorman, Vrancea, Suceava etc. Acolo vă veți simți probabil iubiți de PESEDEI. Vai via ! Ce mai așteptați. Rușine să vă fie nesimțiților!

  2. Szabados coiul meu nu vrei sal iei in gura putin?Cin ai fost prin preajma garii Arad ? toti boschetari sint stivuiti de catre olteanu jita pisatu pe strada Avrig.Viziteaza urgent turnul de apa si cauta un prilej oportun sa te arunci naibi de sus.

Comments are closed.