A fost încă o etapă de chin pentru utiști, încă un motiv de necaz în inimile suporterilor adevărați, dar nu și în ale jucătorilor fără buletin de Arad, care între două chefuri mai pun și de o etapă de fotbal. Miercuri a fost un meci al epigonilor unor cluburi care în vremuri mai bune străluceau pe bolta fotbalului Românesc, Ripensia și UTA.

˝Ripi˝ și UTA au jucat cum au putut, a fost un meci bun de liga a treia, că de liga a doua nu poate fi vorba la valoarea arătată pe teren și la calitatea jocului prestat. Din păcate, cheflii din weekend plus ursul adus pe post de portar s-au remarcat din nou și și-au bătut joc nu doar de utiști ci și de cariera lor cu multe meciuri în prima ligă de fotbal. Rezultatul de egalitate ne duce tot mai tare cu gândul că trebuie să avem curajul să recunoaștem că adevărata UTA a murit demult și e păcat să îi batjocorim memoria numind la fel această echipă înființată de un primar și de un samsar de jucători care nu au nimic de a face cu spiritul și istoria UTA-ei, Bătrâna Doamnă. Plecați acasă și voi, membrii Suporter Club UTA care ați girat furăciunile și conducătorii prinși cu lucruri murdare și să pelce și mercenarii duși pe post de fotbaliști cu experiență!

Rest In Peace UTA !

p.s. acum cică se discută câți bani să le dea UTA la acești purtători de crampoane, Grahovac, Strătilă, Ciucă și Buleică, ca să facă bine și să plece mai din orașul nostru, adică alte mii și mii de euro se vor arunca pe geam la acest proiect de furăciune … din ai cui bani?

1 COMENTARIU

Comments are closed.