Cel puţin aşa zic cei de la Consiliul Judeţean Arad, care sunt stăpâni peste câmpul ăla mare de lângă pădurea Ceala şi căruia ei îi spun aeroport (în acte). Dar, dracu o mai văzut aeroport de pe care să nu zboare vreun avion decât aşa, din Paşte la Crăciun. Dar, ei au făcut exerciţiu chiar şi FĂRĂ AVION!!!! Păi, la ce dracu or intervenit forţele de intervenţie? Sau au făcut-o numai aşa, de ochii presei şi ca să mai bifeze o activitate. Dar, nu ei sunt de vină, ci acei care sunt plătiţi să administreze acel perimetru care înghite anual milioane de euro din banii arădenilor. Fraierilor de arădeni!

„Demonstraţie a forţelor de intervenţie în cadrul exerciţiului intitulat „Aeroport 2017”, care s-a desfăşurat pe pista Aeroportului Internaţional Arad. Reprezentanţi ai ISU, Poliţiei, Jandarmeriei, personalul de intervenţie al Aeroportului Arad şi personalul din cadrul structurii de conducere al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă au prezentat o desfăşurare de forţe, atât a resursei umane, cât şi dotările tehnice. 
Exerciţiul a vizat simularea unei aterizări de urgenţă a unei aeronave căreia nu i s-a deschis trenul de aterizare. Scopul a fost verificarea timpilor de intervenţie, cât şi atribuţiile fiecărei instituţii, în funcţie de competenţele sale, într-un plan de desfăşurare minuţios întocmit.” (Comunicat CJA)

Gopo, Aurel şi cu Traian, copiloţi pe caricioplan