Stimați și iubiți comuniști, Faraonul Falkă v-a trădat, a trecut la capitalism. Adică, își transmite mesajele pe filiera privată. Adică, la privată, la budă, pe românește. Priviți acest mesaj, afișat pe ușa unui grup sanitar, mai pe românește, budă: „Trage-ți apa după voi !”. Adică: Compania de Apă -Canal este moșia noastră, noi decidem pe cine angajăm acolo și pe ce posturi. Cui dăm șaptezăci dă milioane pă lună ca să nu facă nimic, pă baza carnetului dă partid? Sau pe cine băgăm în Consiliul de Administrație.

După ce supercelebrul Cionca a renunțat la acest mizilic de salariu, pentru că nu-i ajungea, FalKoneti a decis că peșcheșul va fi transferat către, de exemplu, Sorin Ghilea, care îndeplinește măcar o condiție: deși nu bea apă, are Canal. De televiziune!

Dar, cum vă spuneam, pe lângă el și alții, toți deținători de carnet de partid PDL. Adică, oamenii lui Falcă. Adică, minimum 120 de consumatori casnici, în medie, nu plătesc apa, ci salariul unui om de-a lui Falcă. Și sunt mulți! Socotiți și judecați !

CANAL F. De la Janina

1 COMENTARIU

Comments are closed.