Chiar dacă nu este cel mai în etate suporter al Bătrânei Doamne, cu siguranță TOTO, adică unchiul Loați – cum mai este el cunoscut în familia UTA-ei, este cel mai fidel dintre spectatori. Cu toate că de câțiva ani s-a stabilit în Bătania TOTO nu ratează niciun meci de acasă a echipei favorite cu care ține de peste 60 de ani, fiind din aceeași generație cu Domide, frații Gyenghe, Dodean etc.

Cea mai recentă bucurie a sa a fost cea de săptămâna trecută, atunci când și-a rotunjit, vorba vine, pensia cu 10 lei. Și asta datorită faptului că echipa sa de suflet UTA, pe a cărei victorie a pariat simbolic cu fiul său, a câștigat meciul de la Brăila. Cum a prins curaj, TOTO a pariat 15 lei pe meciul de sâmbăta asta, de la Șiria, cu FC Argeș, pe care UTA îl desfășoară din păcate într-un anonimat aproape total. Dar cu TOTO în  tribuna stadionului Otto Heffner, UTA nu e singură!

Cu ocazia recentei aniversări prilejuită de împlinirea unei frumoase vârste, TOTO a primit un tricou al Bătrânei Doamne cu autograful lui Curtuiuș. La mai mulți ani și mai multe tricouri cu autograf.

Hai UTA!   

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here