Nu trece o zi.ce zi – o săptămână fără să nu ne gândim la prietenul nostru Bogdan Noghiu, talentul şi speranţa liberalismului arădean. Că fără el am fi ca fără izmene în dricul iernii. Şi nici el nu se lasă, face ce face şi ne dă subiecte de scris. Nu numai nouă. Mai acu, nu de mult citirăm la ceva foaie electronică cum că „micuţul” liberal iar s-a perindat pe la București. Da nu fie unde, ci pe la Parlament! Da, şi mai ales că la valoarea lui nu a mai lăsat să participe niciun alt tânăr ca el, din Arad, de perspectivă, că e a dracu de egoist. Asta ca să se poată lăuda că numa el a fost unicul, singurul, voluminosul și inegalabilul tânărul penelist arădean prezent în proiectul „Parlamentul Tinerilor”.

Dacă ceva a învățat de la Jiță Celentano Falcă sau de la Iustin Arghir Cionca, cu influențe din puțul gândirii maghiarului Andras Ando (cel cu steagurile de 10.000 de euro), un lucru e cert: a învățat să fie egoist! Să urască tot ce îi pune în pericol pupincurismul, să calce pe cap tinerii coelgi din partid, să fie el doar el, că se vede de la o poștă „greutatea” de care dă dovadă.

Bogdănel de la Sâmiclăuș, hai că încet, încet devii politruc (PDL deodată) cu statut de egoist. Bravo!!! Dă-i nainte cu tupeu!!!

Iată ce a declarat după vizita la parliamentul României, că noah a ajuns și el să dea declarații în presă: „m-a ajutat să mă familiarizez cu doctrinele partidelor politice şi să înţeleg importanţa, rolul şi funcţiile”.  A dracu, da repede le-ai învățat, unicule și inegalabilule!

Cercul de la BUTOI

1 COMENTARIU

Comments are closed.