Vai de sula ta (cu „p” de la kilogram), ar zice un cunoscut de-al nostru, un Komunist înflăcărat. Are Jiță Falcă niște consilieri locali de te-apucă râsul, dacă nu plânsul. Unul mai supus austriac decât altul. Dar, HOPA!, nu toți îl mai ascultă pe Celentano de Arad și, chiar mai mult, au început să îi sară la jugulară. Jugulară care este tot mai subțiată de Baachus și etnobotanice, după cum și-au dat unii cu părerea după (pseudo)emisiunea de la TV Arad, acolo unde Ghiță s-a făcut de Celentano de au început deja să-l renege tot mai mulți (frați întru domnul – adică „banul”).  

Ultima palmă primită de doctorul de la Brad, ultima pe care o facem publică, vine chiar de proprii consilieri și a fost primită în ultima ședință a CLM. Aici trebuiau votați, la primele două puncte de pe ordinea de zi, doi consilieri locali, unul de la PSD și unul de la PNL, adică de-al lui, care să ocupe locurile rămase vacante.

Dar, SURPRIZĂ! Poate, sfătuită bine de către Cheșa și Vărcuș (ambii amândoi de la PSD) rebela liberală Rabotka Izabela a ieșit din sala de ședințe înaintea votului. Și nu singură ci a luat-o cu ea și pe altă jună liberală Adina Dumitrean. Aceste gest, adică spălarea putinei, a dus la validarea consilierului PSD (au votat toți ai lui) și a invalidării consilierului PNL, Roxana Tabuia (căreia îi lipseau voturile Izei și Adinei).

Văzând acestea, Falcă Celentano – și așa bârnaci la culoare – a luat culoarea bitumului și a convocat o ședință cu toți consilierii penele. Acolo unde au fost „călcate” în picioare cele două protagoniste considerate negative și rebele ale partidului. Dar nu el personal le-a „făcut” pe fete, că chipurile nu se mânjește pe mânuțele lui de „hoț cinstit”, ci a lăsat sarcina în mâna călăului de serviciu al PNL Arad, Gianina Pistru. Asta dovedește încă odată cât de mic a ajuns să fie tiranul Jiță Celentano Falcă de Didești.

Cât despre atitudinea celor două june acest lucru vine să confirme faptul că individul pierde tot mai mult teren, se pișă pe el inclusiv proprii consilieri. Care, să nu uităm, au fost puși pe listă chiar de el (n.r. am auzit că Rabotka nu mai beneficiază de statutul de membru PNL, deci va fi exclusă și din Consiliul Local Municipal, dar cu asta vom reveni).

Ce Lent Ano se Sfârșește