Deşi este departe de ţară, Constantin Traian Igaş nu scapă nicio ocazie de a-l flitui pe Jitză „Celentano” Falcă, încă liber… de sarcini şi încă şeful PNL Arad. Organizaţie pe care a condus-o şi o conduce ca propria-i feudă, adică discreţionar (uneori cu încălcarea legii) şi de pe care s-a îmbogăţit cât alţii într-o sută de ani. Iată, bunăoară, ce a postat ieri, pe facebook, fostul ministru de interne a României aflat într-o vizită privată într-o ţară exotică.

„Pamflet de Moș Nicolae 
Alo..alo.. centrala??? Alo, alo…centru??? Alo, aici provincia … Cu șefu vreau…. Alo, șefu? Raportez: a dezertat un deputat, îndrumă-mă ce să fac? Cum !? Dacă mai sunt si alții pe picior de plecare? Unii zic că da, alții că n-ar mai sta!!! Șefu, șefu? Acum eu ce șanse mai am să prind Parlamentul European !? Cum?? Mici?? Păi bine, eu unde mai învăț să vorbesc engleza??!! Și eu acuma ce fac??? Am predat primăria conform înțelegerii!!! Șefu, șefu ascultă, șefu și eu ce mă fac, că nu știu să muncesc!!! Cum??? Să-mi caut un Bănățean să mă ia sub aripa lui conform cutumei !? Bine, șefu … și eu care m-am născut Brătian, chiar nu merit mai mult !!!???”

Noi, ce să mai zicem. Doar atât: kă kum de f… tu nu te ştie f… nimeni, dragă Celentano komunist de Arad. Acum că Pistru şi-a oficializat plecarea din PNL, alegând ALDE-le de la putere, când Igaş te atacă tot mai virulent, când familia Bibarţ te cam ia la 11 metri, când Iustin Marini Cionca este ca şi dispărut de pe scena politică şi administrativă a Aradului (că despre partid nici nu mai încape vorba) şi exemplele ar putea continua, sfârşitul „hegemoniei” Falcă este aproape.

Faceţi loc, faceţi loc / pregătiţi pat la Ghioroc! – pentru Celentano. Asta dacă cumva la Gătaia, Jebel, Zam etc. sunt ocupate. Că drum de întoarcere nu mai este, spun cei din jurul lui Jitztă de la Brad.

G. PODEA