Nimeni nu a reuşit să afle nici până în ziua de azi cum de un personaj malefic autointitulat Dr.Andraș Ando a ajuns dintr-odată mare director la CJ Arad? O fi Falcă şi/sau Cionca atât de datori vânduţi la acest personaj mai degrabă specialist în falimente, că doar așa se explică instalarea lui pe funcția de director pe comunicare și strategii, post creat special pentru el.

Nu că am avea ceva cu acest crăișor de etnie maghiară, care îşi va da arama pe faţă cât de curând (asta după ce va mai cheltui câteva milioane de lei noi pe cai verzi pe pereţi), însă personajul în cauză face cam tot ce vrea la CJA. Ce tu Cionca, ce tu vicepreşedinţi, canci! La Dr.Ando e cheia. Cum vă explicaţi faptul că, de curând, specialistul în falimente şi cheltuit banii comunităţii arădene s-a mutat de la parterul instituției tocmai la etaj. Acolo unde şi-a tras un birou, cu mare tablă la intrarea, chiar lângă aleşii de frunte ai judeţului. După care, aşa cum îi este caracteristic a început mazilirea angajaților (parte dintre ei foşti colegi), pardon subordonați. Că lui Dr.Ando nu-i place să i se spună că are colegi. Ba da, are unul de-l cheamă Flavius Ghender şi care a fost până nu demult scribălăul de comunicate de presă al „independentului” Marin Lupaş, consilier local.

Aşa cum s-a supărat măgarul pe sat aşa s-a supărat pe colegi şi Boandi Ando, mai ales de când şi-a proţăpit înaintea numelui titulatura de „doctor”. Nu intrăm în amănunte, că cum, că ce , că cine l-a făcut dottore, însă această titulatură care la Arad a căzut, pe bună dreptate, în derizoriu!!!! l-a determinat pe Ando să se autosuie. Şi primul pas l-a făcut, aşa cum am mai zis, făcându-şi birou la etaj. Cine i-a dat voie, pe cine a întrebat etc. sunt întrebări. Deocamdată!

Câtă vreme stă el aşa, şi cujetă la nemurirea sufletului ar fi bine să explice arădenilor (sau măcar şefilor direcţi) cum a cheltuit sute de milioane de lei vechi pe un amărât de site al, chipurile, Arad – Capitala Culturală Europeană 2021 (proiect al cărui director general a fost)? Competiţie unde nu ne-am calificat nici măcar în finală. Şi, ca să-ţi fie mai uşor Boandi, poate ne spui pe ce ai dat bani firmei Handsome. De cănd se recompensează rateurile şi cine se face vinovat pentru ele, cine plăteşte găurile?

Florea BOSZOR 

Poza, ultima, e cu maşina de la CJA cu care se-ncăruţă Boandi. Casa? Ce casă, o bagatelă de bani mărunţi