Tovarăşi comunişti trebuia să punem odată şi odată frână! Că nu se mai putea aşa. Astfel că am solicitat convocarea BOB-ului (Biroul Organizaţiei de Bază, pentru regalişti). În urma unei şedinţe extrem de solicitante din toate p.d.v. s-a decis că prea au fost băgaţi în seamă unii tovarăşi în detrimentul altora, care merită şi ei atenţia comuniştilor. Şi s-a decis ca primul care intră „la foaie” după şedinţa BOB-ului să fie Andraş Ando. Cum, tot el? Păi dacă ne dă prilejuri cu nemiluita.

Astăzi, una scurtă. Proaspăt (re)venit din China, acolo unde a fost pe banii de la CJA, cu o delegaţie de acolo condusă de ospătarul Marini Cionca, Dr.Andraş Ando s-a gândit să tragă, pe lângă beşitele de comunicate de presă, o expoziţie foto. Aşa, să ştie toată pulimea Aradului că pe unde a fost el dus şi în alte ocazii şi că cum a văzut el pe acolo. Zis şi făcut (că cine l-ar putea opri pe falimentarul presei arădene…, directorul de strategii din CJA – un fel de cheltuitor de bani publici). Şi a tras Ando o expoziţie foto tumnai la Biblioteca Judeţeană Arad, instituţie publică aflată în subordinea… aţi ghicit – Consiliului Judeţean Arad. Adică, hept la departamentul lui, a doctorului Andraş. De ce nu şi-a făcut Ando expoziţia la el acasă, să sperie familia şi musafiri? Păi, dacă are unde, are cine plăti, de ce să se mai chinuie şi să-şi cheltuie proprii bani personali.

Dar, haideţi să-l lăsăm în plata lui şi a Consiliului Judeţean pe Dr.Ando şi să ne oprim să contemplăm o operă de o mare greutate artistică, cu un puternic substrat de… instalator. La prima vedere. Că dacă stăm strâmb şi privim drept vedem în poza lui, de fapt sub poza făcută de el, vedem în toată spelndoarea ei o ŢAVĂ prin care se scurge (şi s-au scurs cu atâtea ocazii) banii arădenilor. Cel puţin novicii din noi, neşcoliţi şi fără doctorate asta văd.

Stimaţi tovarăşi, când vedem cu cine suntem contemporani, cu ce somitate într-ale toate cele ne-a fost dat să convieţuim, să respirăm acelaşi aer mai că ne vine să ne băgăm brişca-n coaie la cât noroc avem. Oare cât vom mai avea parte de el, de expoziţiile sale, de komukatele de presă şi de toate inepţiile unui multipolivalent politic şi cheltuitor de bani public.

Comunist NECUNOSCUT 

6 COMENTARII

  1. De fapt pozele sunt ale mult premiatului, mult indrăgitului si extraordinarului pozar I. Scripciuc care a mancat si mananca la greu din banul public. Pe el cand vine o ancheta?

  2. Mai baieti din BOB. Ce aveti cu Ando? Nu va place munca lui? Credeti ca e usor sa faca ce face el? Stiti voi ce boala are Ando? ( in afara de aia de a manca banii altora?). Pai sa o luam cu incetinitoru. Prima: am auzit ca CJA intra in faliment. Vezi stirea de pe Aradon. Cine credeti ca e in fundalul pozei? Hopa, v-ati prins. Apoi, ce fete, baieti, ma rog, iubeste Ando? Aici mai cercetati putin, ca sunteti baieti destepti. Si in plus, nu e singurul Celentano la Arad. Asa ca, acolo in BOB, mai dati o tura ( virtuala) prin mintile alesilor … si cocotatilor pe banul public.

    Cu respect, al vostru mic comunist.

Comments are closed.