Ne-am liniștit și cu finalizarea lucrărilor la stadionul nou refăcut, anunțata micșorare a impozitului de la 16 la 10%, făcută de guvernanţi, zice că golește ceva bani din visteria orașului și îi clar că o să fie un motiv în plus pentru ctitorul de hipermarketuri să dea vina pe pesede pentru întârzierea lucrărilor care și așa sunt întârziate de vai mama lor. Dar, de fapt, totul este conform planului, că doar nu credeați că a vrut Celentano de Arad să termine lucrarea anul viitor. Nuuu, alegeri vor fi abia în 2019 la europarlamentare – ce zici Jiță, te mai bagi? – și în 2020 locale și generale. Clar, nu?

Zilele trecute, faraonul a mai băgat o cuvântare de-a lui: Vreau să văd dacă cineva, marii suporteri ai echipei UTA vor merge să-i întrebe pe guvernanți dacă primim banii respectivi, promiși de Compania Naţională de Investiţii. Adică să urmărească dacă în bugetul de Stat pe anul 2018 se va aloca suma de 2,5 milioane de euro pentru stadion”.

Cum ar veni, Guvernul nu alocă banii ăia care nici nu știa că trebuie să îi aloce în urmă cu câţiva ani, la începutul lucrărilor, pentru că nu îi ridicat stadionul. Deci, bani pe care oricum noi știm că nu se baza Falcă când (aşa am vrut să scriem) a început proiectul. La auzul veștii, ˝marii suporteri˝ de care vorbește Jiță, cei din Suporter Club UTA, au mai comandat un rând de beri la pubul lui Colin și cam atât.

Tipic bășcălie de Didești de Oltenia, marca Celentano de Arad. Și ne mai mirăm că în curând Aradul va fi o comună neînsemnată între Timișoara și Oradea? Că acum a ajuns doar la stadiul de comună.

Roșu ca cucoșu’

 

1 COMENTARIU

Comments are closed.