Astăzi, pe situl oficial al clubului se prezintă un bilanț extrem de sărac şi penibil al clubului UTA, din ultimii ani, din care am reținut esențialul privind viitorul clubului. Vă redăm mai jos pasajul prin care Meszar se pune la dispoziția orașului, chipurile, mai precis dacă este altul mai bun decât el și, mai ales, mai potent financiar (că el tare mulţi bani a băgat!) să vină și să preia conducerea. Până atunci însă, el, chipurile, râmâne la butoane. Un fel, dacă vreţi: arădeni, dacă tot v-am futut şi vi-am cheltuit banii, dacă mai aveţi… şi mai vreţi…, eu mai am disponibilitate să-mi umplu jeburile. Că despre performanţă, cu altă ocazie. Cât despre ruşinea acumulată în ultimii ani de echipa fanion a Aradului, tot cu altă ocazie.

„Proiectul UTA este clădit pe doi piloni de bază: suporterii și Primăria orașului. Acești piloni nu pot fi și nu trebuie schimbați niciodată. În schimb jucătorii, antrenorii și conducătorii pot fi și vor fi schimbați în funcție de rezultate și cerințe actuale. După atâtea schimbări la nivel de lot de jucători și de bancă tehnică considerăm că este nevoie cât mai repede de o schimbare la nivel de conducere. E nevoie de o conducere sau de o persoană în primul rând cu potențial financiar, care poate asigura un buget pentru salariile și primele jucătorilor și angajaților și alte tipuri de cheltuieli care nu pot fi plătite din bugetul asigurat de primărie. Astfel asigurarea acestui buget pentru salarii, prime și diverse cheltuieli intră în sarcina echipei manageriale, cum a intrat până acum și va intra și în viitor. Privind necesitatea schimbării conducerii pentru un UTA cu rezultate și mai bune, am anunțat atât Primăria cât și reprezentanții Suporter Club UTA. Așteptăm ca cei doi piloni de bază al proiectului să ia o decezie cât mai potrivită. Nu fugim de responsabilitate. După Tauț, Ișalnița sau Becicherecu Mic am dori să fim conducători și pe noul stadion Francisc Neuman sau Național Arena în liga I-a. Dar trebuie să urmărim interesul clubului în primul rând, care este evident o conducere cu potențial financiar sau influențe economice mai mari ca și a actualei conduceri.” 

Este drept că specialistul dr.Andraş Ando este sulă de câine atunci când vine vorba despre limbajul de lemn, titpis comunist, folosit de Şoani Meszar.

Problema actuală la echipă, una dintre ele, este că la UTA nu sunt bani. Nu MAI sunt bani de salarii, jucătorii și-au primit zilele astea doar banii pe septembrie și promisiunea că până la finalul anului mai primesc și pentru octombrie și noiembrie. Un fel de: ia din faţă, nu sta la coadă!

Deci, Falcă și Proca, e rândul vostru să mutați, Meszar pe care l-aţi tot pupat în cur atâta v-a dat șah. Să vedem, urmând zisele şmecherului de la Atletico, dacă Aradul are oameni de afaceri arădeni potenți, iubitori de UTA, care să preia proiectul falimentar și să-l ducă mai departe. Adică, un fel de fraieri.

Dar, până atunci, până se va întâmpla ceva, ce ar fi ca acest Mesia al fotbalului arădean, dimpreună cu Falcă Celentano să iasă în faţă lşi să spună pe ce s-au cheltuit milioane de euro, mare parte dintre ei din banii arădenilor plătitori de taxe şi impozite! Nu credeţi că ar fi necesară o aşa zisă descărcare de gestiune? Ce zici Meszar, ce zici Falcă Celentano? Sau vă este frică. Dacă nu atât de arădeni, măcar de Dumnezeu!

Roșu ca cucoșu’

4 COMENTARII

  1. la jegurile astea scriu printre altii romulus dubatz, orlando toader, teofil gradinaru…

    si ca sa vezi cat is de jeguri, iata ce scrie la subsolul flegmei asteia numit ziar:

    „Exonerare de răspundere! Acest site este un pamflet si trebuie considerat ca atare! Nu dorim să aducem atingere demnităţii, imaginii sau altui drept fundamental al oricărei persoane! Imaginile şi celelalte fişiere sunt din arhive personale sau culese de pe internet, de pe site-uri publice în care nu se menţionează în mod expres a fi proprietatea cuiva! Pentru eventuale reclamaţii vă stăm la dispoziţie.”

Comments are closed.