Sandor Meszar ne-a anunţat că UTA, Doamna Ofilită a fotbalului românesc, intră într-o nouă eră, una low-cost, pă economic cum s-ar zice. Şi, iaca, Şany zice că nu mai stă!!!

Păi, când fu caşcaval, ai stat, că era bine, ai mai vândut un Petre, un Man, s-o rentat. Că banu’ venea de la Primărie, adică de la mine, de la tine, de la arădeni. Iar încasările mergeau la… Atletico. Aşa era rentabil.

Apoi, când n-a mai fost marfă de export, am importat marfă (tot pe banii noştri, ai arădenilor) ca să avem ce exporta. Aşa au apărut, în acest sezon, jucători expiraţi, ăăă, experimentaţi. Care au venit pe bani buni şi-au plecat după două-trei-cinci etape prin… rezilierea contractului. Cu despăgubiri, desigur… Din banii arădenilor, tot desigur.

Başca meciuri cu rezultate surpriză, de am ajuns să fim sub lupa DNA şi nu doar cu meciul ăla, Foresta cu Sepsi. Spre exemplu, la Brăila, acel 3-4 ca la… total goluri, a fost mai mult decât suspect. Că Meszar n-are vreo treabă, că nu ştim noi, că e greu de demonstrat ceva, dar urma tot rămâne. Să nu fie nimic, şi tot se vorbeşte prin anumite cercuri fotbalistice de UTA. Şi nu de bine.

Aşa că să nu vă mire că Şany vrea să se retragă. Nu doar sărăcia îl împunge, ci şi o (deloc) elegantă ştergere a urmelor.