În buna tradiţie a ziarului Flacăra Roşie, acordăm personajelor din politică, administraţie, cultură etc. cuvenitele premii pentru activitatea sau inactivitatea lor din anul 2017. Şi, cum vorba lungă e sărăcia omului, iată „distincţiile” – Ediţia a II-a, adăugită, adicătelea: 

 

Premiul „Lovitura şi cadavrul”

I se acordă deputatului Eusebiu Pistru, actualul şef interimar al ALDE Arad. Acesta după ce a părăsit PNL Arad, sătul fiind de ifosele lui Falcă Celentano de Arad, i-a luat locul lui Galiş şi, mai mult, a promis că va aduce cu el, pe lângă cele 254 de semnături prezentate lui Călin Popescu Tăriceanu, mai mulţi primari. Din PNL, desigur. Să se fi ghidat Eusebiu Manea Pistru Popa după Lăpuşneanu: „De mă voi sculapre mulți am  popesc și eu”?

 

Premiul „Cum să fii milionar” (în euro)

I se acordă lui Şoani Meszar, cel care încă mai conduce destinele Bătrânei Doamne a fotbalului românesc. Şi asta pe bani grei (milioane de euroi) şi cu rezultate nexam. Noi, din istorie, şi ştim bine că Minerva este un personaj pozitiv, nu un banal nume de stradă din Arad, cu vilă(e).

 

Premiul „Consiliul de administraţie”

Tuturor consilierilor locali şi judeţeni care fac parte (remuneraţi fiind) din C.A.-urile şi A.G.A. instituţiilor aflate în subordinea CLM şi CJA. Plus membrii familiilor acestora, altor rude sau pretini de bună credinţă de partidă şi lovele.

 

Premiul „Supozitorul”

I se decernează lui, eternului Andrei Ando. Acest individ care pe unde a trecut a pârjolit tot şi-a găsit un post (de fapt a fot înfiinţat special pentru el de către Jitâ Falcă Celentano) la Consiliul Judeţean Arad (director al direcţiei de strategii, programe, comunicare etc.). De ce supozitor? Ei, asta e bună…

 

Premiul „GUDĂ”

I se acordă la… mai mulţi. Şi anume, azi ne oprim doar la Adrian Barbeş, Dan Codre, Flavius Ghender, toţi purtători de vorbe (pseudo) ziarişti sau angajaţi de ultim moment la Consiliul Judeţean Arad. Am mai da nişte nume de la Jurnalul de Arad, dar sunt foştii noştri colegi şi îi dă şi pe ei afară ungurii de la Oradea (asta la comanda lui Falcă).

 

Premiul „Dorel”

I se acordă, cui altcuiva, decât lui Dooorel Căprar, preşedintele PSD Arad. Încă preşedintele PSD Arad, ni se şopteşte în cască. Motivaţia juriului la BOB Centru: ştie el. Şi cei din adevăratul PSD Arad, şi cei din actualul PSD Arad, şi Mihai Fifor etc. Până şi la Ungaria s-a auzit de el.

 

Premiul „Lambada”

Cu voia dumneavoastră, stimaţi comunişti mai adevăraţi ca ei, acest premiu va merge la cine doriţi voi. Noi avem doar două propuneri: Geanina Pistru şi Dorel Căprar. Motivaţia BOB-ului este aceea că ambii amândoi o dau cam de multă vreme în, vorba aia, lambada! Vor de toate, dar nu el prea reuşeşte! Şi la cum îi ştim şi îi ştiţi…

 

Premiul „Simply the best!” – acordat doar de Flacăra Roşie!

BOB-ul al ziarului Flacăra Roşie a decis: acest premiu merge spre patronii, acţionarii, susţinătorii etc. ziarului Flacăra Roşie! Adică, spre voi, stimaţi comunişti, cei care ne citiţi şi care şi-au dat seama în cei 11 ani de când rezistăm pe piaţa mişcătoare şi plină de interese a presei arădene că tot ceea ce facem este pentru arădeni! Că am supărat multe, chiar foarte multe persoane, asta este. Cui nu-i place este liber să se uită la televizor sau aiurea, la „realizările” măreţe a lui Jitză Falcă sau spre PSD-ul său. Pardon, a lui Căprar.