După ce că i-a desfăcut contractul ca la ultimul muncitor necalificat, și și-a bătut joc de fostul căpitan al UTA-ei punându-l să se antreneze la 7 dimineața, plus și alte năzbâtii debitate de oameni răi și nesimțiți, iată că nici după ce băiatul și-a câștigat drepturile la federație, Meszar nu a binevoit să-i plătească banii lui Alin Gligor. Adică 62.000 lei, un mizilic – pentru Şoani Meszar – încă preşedinte al UTA-ei,cel care a învârtit şi cheltuit în ultimii trei ani milioane de euro din banii Primăriei, adică ai arădenilor. Dar, cum ulciorul nu merge de mai multe ori la apă (decât în Aradul lui Falcă şi a suflătorilor în drâmba sa) iată că în decembrie 2017, Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a mai aplicat o penalizare de 3.000 lei clubului UTA!!!!! Şi a dat termen ca până în 17 ianuarie 2018 să fie achitaţi TOŢI BANII!!!! Altfel, clubul fanion al Aradului şi unul dintre cele mai vechi şi renumite  din ţară (cu o bogată tradiţie şi istorie în spate) va fi depunctat și va avea interdicție la transferuri și legitimări!

Iată textul publicat pe situl federației:

„Comisia a sancționat debitorul AFC UTA Arad cu penalitate de 3000 lei și i s-a acordat un termen de grație de 5 zile pentru executarea integrală a obligațiilor de plată conform art. 24 lit. C al. 1. a din Regulamentul privind Statutul şi Transferul Jucătorilor de Fotbal, față de creditorul Gligor Alin Sorin.
Comisia a acordat termen în data de 17.01.2018, ora 15.00, dată la care debitorul AFC UTA Arad să prezinte dovada plății față de creditorul Gligor Alin Sorin conform Hotărârii nr. 161/CL/24.08.2017, rămasă definitivă prin decizia nr. 53/CR/10.10.2017 pentru a evita interzicerea dreptului de a transfera și/sau legitima jucători în calitate de club cesionar și depunctarea.”
Chiar nu se găsesc în Aradul ăsta niște oameni serioși care să preia ce a mai rămas din biata UTA? Şi care să nu cheltuie banii arădenilor în folosul lor propriu şi personal? Cât mai stăm să îndurăm umilințele acestor neica-nimeni care au venit de niciunde sau au fost puşi la conducerea clubului pentru a face unele jocuri şi a umple anumite jeburi? Rușine să vă fie!
Cât va mai dura telenovela Meszar şi mai ales când vor afla adevăraţii suporteri ai UTA-ei pe ce şi cum au fost cheltuiţi o grămadă de bani?
BOB-ul fotbalistic