Nașu’ lu’ Celentano (ăla din film) zicea că ˝iarna nu-i ca vara˝, dar la Arad decembrie și ianuarie sunt numai bune de lucru și degeaba. La stadioane (UTA și Motorul) se bate pasul pe loc. Acuma drept îi că nici în vară nu or prea lucrat oamenii de la firma care a câștigat licitația, că era prea cald probabil. La ˝Francisc Neuman˝ tot 4-5 muncitori s-au făcut și ei că lucră câte ceva la betoane, iar la ˝Motorul˝ cică nu-i gata procedura cu licitația. Că așa-i în… fotbal!  Ăsta îi blestem pe tine, Jiță Falcă (Celentano de Arad), sau pe noi, arădenii? 

P.S. Nici la tovarășul lui de ˝mangleală˝ de la UTA nu-i iarna ca vara. În vară fluturau miile de euroi la mercenarii fotbaliatori duși de prin țară. Asta după ce i-or dat afară pe arădenii (unii campioni naționali la juniori etc.) că aveau salarii mici. Acum încearcă jmecherii de la conducerea UTA-ei să completeze lotul cu jucători la care să le ofere sandvișuri și apă plată în loc de bani. Dar jucătorii arădeni care joacă acum pe salarii decente pe la echipe de liga a treia le dau #ignore și #cantalaaltamasa.

Blestem o fi și la tine, Șoani Meszar, de vă închid fotbaliștii arădeni telefoanele în nas. Sau tăt pă noi, utiștii adevărați, pică măgăreața?

Teo de la METEO