Dacă tot am pomenit de marea sfințire a noului Spital TBC, acolo unde au fost prezenți pe lângă mai marii popilor orașului și mai marii județului. În frunte cu președintele Marinel Iustin Cionca. La îndemnul maghiarului Andraș Ando (printre altele și directorul de strategii și imagine al CJA), cel care cu siguranță s-a „ocupat” de discursul șefului său, președintele Cionca a rostit o alocuțiune de a rămas audiența cu gura căscată. Ca la dentist, adicătelea. Spicuim: „Cu toate că nu eu am fost inițiatorul acestui proiect iată că eu culeg roadele, dar întodeauna câștigătorul ia totul…!”

Da! Înălțătoare aceste cuvinte și apăsate. Numai că, dom președinte Marinel Cionca, la fel a zis sau a crezut și Nicolae Ioțcu, predecesorul dumneavostră. Și întradevăr Ioțcu a luat… 4 ani cu executare! Și, se pare că asta nu e totul, că Meșterică, adică Faur de la ICIM a început să toarne!

Culegătorul

2 COMENTARII

  1. Ce înseamnă să nu=ți urmezi destinul???? Băiatul ăsta putea fi roice altceva decât ceea ce este. Și, cu puțin noroc, ajungea chiar pe lună.

Comments are closed.