Impresionat la maxim de personalitatea lui Șoany Meszar pe care probabil îl aseamănă cu Florentino Perez, ex jucătorul Daniel Florea, care a prins vreo 12 meciuri glorioase în tricoul utist a binevoit, la încheierea aventurii sale de la Arad, să-i dedice acestuia câteva rânduri așa cum se făcea pe vremea răposatului. Să aveți batista la îndemână când citiți aceste rânduri: ˝Mi-aș dori să văd toată emulația suporterilor, a orașului, mai ales când va fi gata stadionul nou. Probabil, acele vremuri nu sunt foarte îndepărtate și…cine știe când aș putea reveni la UTA. Dacă se întâmplă asta, sper să-l reîntâlnesc tot pe domnul Meszar la conducerea clubului. Cu riscul de a-mi pune unii suporteri în cap, vă spun că rar am întâlnit un om ca dânsul în fruntea unui club de fotbal. Aradul și UTA ar avea numai de pierdut dacă domnul Meszar se retrage din fotbal și nu cred că pot fi acuzat că aș avea nu știu ce interese spunând asta˝ a declarat presei Daniel Florea.

Sigur, băiatu nu are nico vină, el a venit la Arad, s-a înțeles direct cu ˝menegerul˝, a luat mii de euroi la semnătură și alte mii pe lună iar la plecare salariile din urmă. Probabil că a avut și Dănuț un interes, poate mai are să primească bani de la el și de aia i-o pupat așa libidinos dosul lui Meszar.

După această odă a unui fost utist ex-arădean am vrut să aflu și părerea unora din arădenii trimiși la plimbare în vară că aveau salariile prea mici. I-au dedicat și aceștia o odă … ˝O dă-l în p˙˙a mea!˝

 

tot vecinu’ de pe Minervei