Consiliul Județean Arad mai bagă în 2018 două milioane de euro în gaura neagră numită Aeroportul Arad. Și încă se mai laudă cu o a doua cursă pe săptămână, dar doar vara și este tot a agenției de turism care a operat și anul trecut, via Turcia. Bune și astea, nu zicem nu, dar în restul anului, nimic?

Tarom-ul s-a retras de pe aeroportul Arad încă de pe vremea PDL-ului, și nu mai vrea să opereze la noi. Asta o putem pune doar pe seama mărețelor realizări ale lui Jiță Falcă, Celentano de Arad, cel care a devenit primarul unui orășel situat între aeroporturile Timișoara și Oradea. Asta merităm, dacă vrem să mergem urgent la București sau în străinătate, mergem pe la sud, pe la Cimișoara sau în Ungaria, la Budapesta și zburăm de acolo cu avionul. Fain am ajuns…

Noi propunem eficientizarea activității la Aeroportul Arad prin organizarea pe timp de iarnă a unui patinoar iar primăvara și toamna, edilii de la județ și municipiu pot să se ocupe de aterizarea și respectiv decolarea în siguranță a păsărilor migratoare.

P.S. A mai văzut cineva cele două busuri speciale, Mercedes parcă, de dus și adus călătorii la avioane? Sau s-au evaporat și ele pe undeva ca și alte investiții de sute de mii de euro?

AN-eu’ nu-i ca Tupoleevu’