Ei uite că-s buni și useriștii arădeni la ceva, l-or pus pe Celentano de Arad cu botul pe labe! Acesta a declarat vineri, că a decis să anuleze în Consiliul Local hotărârea de majorare a unor taxe și impozite locale, aprobată înainte de Crăciun. Cică, pentru că fondurile suplimentare aduse la bugetul local sunt neglijabile și useriștii or început o campanie puternică și or atăcat în contencios administrativ.

„Toată valoarea ce se adună din creșterea impozitelor pe 2018 este de 4 milioane de lei. Dacă facem un calcul, cele patru milioane de lei înseamna vreo 800.000 de euro la nivel de municipiu, în schimb campania era atât de profundă că Aradul își crește taxele și că va fi groaznic, încât am luat decizia să intrăm în Consiliu să anulăm acest lucru și să aștept campania USR pe faptul că de doi ani Aradul nu primeste 2,5 milioane de euro pentru stadionul UTA (aflat in reconstructie, banii fiind promiși de Guvern ulterior proiectului și se alocă doar după ce va fi gata stadionul – nota noastră), iar dacă nu vin banii, e pericol să nu se finalizeze lucrările”, a declarat ˝încă primarul˝ Jiță Falcă presei.

Ce are sula cu prefectura, sau taxele locale cu nocturna și gazonul finanțat de guvern după ce Tehnodomus va finaliza lucrările, adică stadionul va arăta ca și în poză??? pe cine vrei tu să fentezi, păcăliciule?

#câtmairezistămcuJițăprimar?

 

 

1 COMENTARIU

Comments are closed.