Din dragoste de UTA, cea adevărată, cea cu care ne mândrim că am văzut-o pe viu când eram copii, s-a născut o mare pasiune în inima lui Petre Bulza și acesta nu s-a lăsat până nu a urcat cu echipa lui din Cermei până în liga a treia unde face o figură frumoasă.

Ce este de lăudat este că a adunat la el la echipă copiii Aradului, antrenori și jucători care au crescut în spiritul UTA-ei, care au jucat sub culorile alb-roșii și care acum nu-și găsesc locul la echipa înființată de Jiță Falcă și finanțată cu bani grei din banii arădenilor și care este condusă spre faliment de acest ˝Messi˝al managementului sportiv, pe numele lui mic, alexandru.

Patronul Bulza și inimosul primar Vesa de la Cermei au format o familie fotbalistică demnă de toată cinstea, unde băieții sunt respectați, au salarii onorabile, plătite la zi, au și prime modeste dar care îi fac să vină cu drag la fotbal. Cu un buget de zece ori mai mic decât cel al surorii mai mari de la Arad, în majoritate bani privați, la Cermei s-a dovedit că oamenii sfințesc locul.

Bravo sămădăilor Petre Bulza și Ioan Vesa, adevărații utiști sunt mândri de voi!

1 COMENTARIU

Comments are closed.