Marele schior apărut din neantul vieții cotidiene de la Brad, nimeni altul decât Jiță Falcă din Oltenia, Celentano de Arad l-a persiflat (la finalul unei conferințe de presă ținută cu presa aservită) pe cel căruia i se spune Marinel. Adică, „subalternul” lui Andraș Ando, și tot adică Iustin Marinel Arghir Cionca încă… președinte al Consiliului Județean Arad.

Celentano de Arad le-a explicat celor prezenți la conferința lui de presă că nu au avut dreptate cei care au afirmat în presă (care presă?) că Marinel de la CJA e la schi și că, culmea, acesta schiază. Nici voarbă! A ținut să afirme, hotărât, Falcă, cum că Marinel de la Pecica nici nu știe să schieze și că cei (cacofonie acceptată la Flacăra roșie) care au scris acest lucru jignesc schiorii. În frunte cu el!

Noi știm, sau mai bine zis bănuim, că Marinel are o vastă experiență la schi. Și că pârtia cea mai tare frecventată de el nu este cea albă, ci aceea neagră, intitulată „BARDEZI” (pentru cunoscători). Din stațiunea Pecica, recunoscută prin pârtiile sale… grele.

Așa că, Jiță Clenetano nu-l mai subaprecia pe Marini, că la capitolul ăsta, cu schiul, cu Săniuța stă bine! Mai bine ca tine! A făcut multe cristiane și slalomuri printre pulturi și mese la viața lui.

Monitorul de schivodkă