Cât tupeu poate avea maghiarul, „șeful” CJA-ului arădean (adică a unui departament înființat special pentru el, strategii, comunicare bla, bla) și direct a lui Marinel Iustin Cionca, pe numele lui Andraș Ando. Citirăm azi, într-un comunicat de presă, pus în gura lu săracu Răzvan Cadar, aista ce-i șef pe la celălat CJA (Comisia Județeană a Arbitrilor) cum că răposatul primar PSD de la Archiș, Valea (Dumnezeu să-l odihnească!) a fost hoț, pentru că a cumpărat niște coșuri de gunoi cu 800 de lei dăraba, cu tot cu stâlpul de susținere.

Da nu ți-e ție rușine Falcă (mentorul PNL Arad, Primăriei, CJA etc.), și ție Andraș să vă luați de bietul om care-i în pământ? Nu vă este frică că vă bate Dumnezeu? Da, am uitat că voi nu aveți Dumnezeu, singurul vostru Dumnezeu e banul! De ce nu pomenești mă, Andraș Ando, de coșurile de gunoi ale lui Falcă, de pe Mețianu, care au fost plătite cu 840 de euro dăraba. Sau de băncile de pe pietonala de căcat, tot la strada Mețianu ne referim, care una bucată a costat 8200 de euro?

Și de ce nu pomenești, tot tu Ando, că răpostul primar Valea a făcut totul la comanda foștilor tăi șefi din PSD, care te-au hărănit și pe tine, și pe fratele tău geamăn Flavius Ghender? Poate ești amnezic, da rezolvă timpul să-ți aduci aminte. Noi, comuniști cum suntem o să apelăm și la medicina tradițională chineză, că și așa tot bântui tu „deanpulea” prin acele locuri, pe banii arădenilor.

Până atunci să-ți fie rușine! Direct! Noi, comuniștii, care nu suntem prea credincioși îți spunem că atunci când ponegrești numele unui om trecut la cele veșnice, pedeapsa îți va veni. Înzecită! Ar trebui să te temi!

AMIN

1 COMENTARIU

Comments are closed.