Ai noștri proprietari de presă online, dă dreapta lu Falcă, se distrează copios pe seama blondinei de la TSD Arad cum că nu pricepe la inflație. Păi da, doar că ea are o scuză, e blondă, pe când voi ați alertat organele voastre de așa zisă presă locală să sară la gâtul fătucii. Pe când voi, tătuci de ziare, habar nu aveți să dați un titlu coerent la articolele pe care le comandați.

Numai două exempliuri, fresh, cum ar veni, vă redăm. Că chiar în ultimele postări ale unor așa zise articole pe siteurile voastre le-am cetitără.

În ghidul arădeanului Barbeș (un element slugarnic, dințarăș conceput la privată), cetim că ˝La doar 23 de ani urmărit general reţinut la vama Nădlac˝ .  Nu tu vergulă după cuvântul ˝ani˝, de parcă îl caută pe bietul om, de bașca acolo, 23 de ani, și abia acum l-au găsitără…

Halt igzemplu, la arq-ul lui deputatului penelist Glad Varga (că de plătit nu prea îi plătește pe angajați). Că nici ei nu se lasă și dă un titlu cel puțin scârbos: ˝Profesor din Arad, iubit de elevi, găsit decedat în casă˝!!!!!!   Nebunie curată, zicem noi comuniștii de la Flacăra roșie. Adică, s-au iubit și a murit. Sau doar era apreciat de elevi?

mureșanu preten cu pruteanu

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentBancuri scurte
Articolul următorPatrioţii beau pălincă…!

2 COMENTARII

  1. Vând ieftin țurțuri . Doar vrac. Cartonul, și din recuperări, e scump.
    Ținta vânzării sunt cei ce-și spun peneliști. Adică oamnei care cred că puii ieșiți din ouă ar trebui să sugă la găină în primele zile, nu să mănânce pe cioc. Pisat sau mălai ud. La alegere.
    Băieți, astea cu pene nu sug, că nu prea au mamițele lor țiți. ȘI nici silicoanle nu le ajută. Astea cu pene fac pui-pui și ridică pliscul sau în alți termeni, ciok, cu sau fără k. Voi, degeaba îl mai ridicați că nu mai primiți. Poate când îi va crește țiți lu Orban, al vostru general.

  2. Doamne daca soarle ar rasari de la vest si ar apune la est tu ai fi folcloristul number 1. Tu nu ai ciuguli, cred că ai suge clar. Din țița lui găina aia care are sfârcuri, că atunci când ai fost mic mămicuța ta avea uger. Unul cu 4 țâțe, 4 da? DE aia cand se întâmplă să sugi de șa taur ieși în spațiul public destinat purtătorilor legal de creier, începi prin a avea frustrările unui avorton malefic, cică cu chip de om. Marș mă, dute futete singur, sau daca a ta dadaca accepta fă-o!

Comments are closed.